Обавештења

„Имамо све кад желимо“

Школска слава

У сусрет школској слави

Посета Музеју

Светски дан детета 20. 11. 2013.

Апел за помоћ ученици Феми

Школа је подржала иницијативу VIII-2 одељења да се за своју другарицу Мезимка Фему, која се тренутно налази на хемотерапији на Онколошком одељењу Клиничког центра у Београду, организује акција прикупљања помоћи на нивоу школе. Помоћ би се огледала у прикупљању новчаних средстава свако према својим могућностима, које ће евидентирати и прикупити одељењске старешине до 15. децембра. Захваљујемо се унапред и у име породице Мезимка.

У школској библиотеци можете купити хуманитарне честитке по цени од 100 динара. Радно време библиотеке можете погледати на блогу.

Семинар 

У суботу, 23. новембра, одржаће се семинар за наставнике, учитеље и стручне сараднике под називом „Наставник као креатор климе у одељењу“. Семинар почиње у 9 часова у нашој школи.

Акција “Динар за дистрофичара”

Сваке године, Удружење дистрофичара Јужнобанатског округа, организује акцију прикупљања материјалних средстава од појединаца и организација преко школа и наставника, као дугогодишњих вредних сарадника.

Захваљујемо се ученицима и родитељима који су учествовали у акцији “Динар за дистрофичара”. Разреди који су сакупили највише новца у овој акцији су:

1. одељење I/2, учитељица Бојанић Весна

2. одељење III/1, учитељица Срдановић Мира

3. одељење III/2, учитељица Рашајски Споменка

Постави коментар

Постави коментар

Направите бесплатно веб-место или блог на WordPress.com..